Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار عزیز محمدی می‌گوید:«زمان ما از پول تبلیغات محیطی بدهی باشگاه ها را پرداخت می‌کردیم.»

به گزارش خبرآنلاین؛ عزیز محمدی رییس سابق سازمان لیگ برتر درباره مشکل به وجود آمده برای باشگاه های ایرانی می گوید:«آنچه که بنده می دانم سال گذشته شش باشگاه لیگ برتر پروانه حرفه‌ای گرفته بودند، اما همین امسال مسئولان آلمانی ای اف سی دوباره آمدند تا وضعیت آنها را بررسی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مخصوصا تیم‌هایی که در آسیا حضور خواهند داشت. چون سخت‌گیری مسئولان ای اف سی نیز بیشتر شده است. در آیین‌نامه اصلاحی فیفا به صراحت اعلام شده که اگر باشگاه‌ها بدهی داشته باشند از پنجره نقل‌وانتقالات محروم خواهند شد. دقیقا همان اتفاقی که برای تراکتورسازی افتاده و در یک مقطع برای استقلال نیز رخ داد. یعنی اگر تا همان ماه آگوست که فرصت داده شده همچنان این بدهی‌ها وجود داشته باشد، رونوشت این ماجرا به کمیته انضباطی ای اف سی می‌رود و آنها هم وقتی مطلع می‌شوند دیگر اقدام به صدور پروانه حرفه‌ای نمی‌کنند. این پرونده هم که صادر نشود، در بازی‌های آسیا نمی‌توانند شرکت کنند.حالا شما حساب کنید این باشگاه‌ها در داخل نیز بدهکار هستند.»

او این را گفت و ادامه داد:« بارها فدراسیون اعلام کرده اگر بدهی‌ها پرداخت نشود امکان حضور در لیگ را ندارند. اما به قول رئیس فدراسیون یا رئیس سازمان لیگ یا آقای تاج، اگر این باشگاه‌ها نباشند فوتبال و لیگ برتر کلا تعطیل می‌شود! چون همه باشگاه‌ها غیر از یکی دو باشگاه بدهی دارند. تنها راه ‌حل نیز توافق بین باشگاه‌ها و طلب‌کاران است. واقعا ای اف سی شوخی ندارد، اگر این توافق اتفاق نیفتد، می‌تواند جلوی تیم‌ها برای حضور در آسیا را بگیرد.البته در لیگ برتر فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاید.تا زمانی که سایر تیم های بدهکار اجازه بازی کردن دارند بقیه تیم ها هم بازی می کنند.مثل نفت،مثل پرسپولیس و مثل استقلال.در این قانون فرقی وجود ندارد.»

از عزیز محمدی درباره این پرسیدیم که در زمان ریاست شما بر سازمان لیگ چه تمهیداتی اندیشیده بودید برای اینکه باشگاهی بدهی نداشته باشد.چه اگر این طور نبود حالا این بدهی ها تلنبار نمی شد که او این واکنش را نشان داد:«فکر می کنید ما آن زمان سقف قراردادها را برای چه گذاشته بودیم؟سه باشگاه صنعتی سپاهان،ذوب آهن و مس بودند که زیر نظر وزارت صنعت اداره می شدند.آن زمان یادم هست که طبق تبصره ماده 13 قانون 5 ساله مصوب شده بود که هیچ ارگان دولتی حق ندارد یک ریال خرج ورزش حرفه ای کند.آنجا محرابیان وزیر وقت صنعت به آقای احمدی نژاد نامه نوشت که ما توانایی اداره کردن این سه باشگاه را نداریم.آقای احمدی نژاد هم به سعیدلو نامه نوشت که این سه باشگاه را خودتان اداره کنید!ما خیلی سریع تشکیل جلسه دادیم و گفتیم شما توانایی اداره کردن استقلال و پرسپولیس را ندارید،چطور می خواهید این سه باشگاه را اداره کنید؟»

رییس سابق سازمان لیگ ادامه داد:«پس از آن با مدیران عامل سه باشگاه جلسه گذاشتیم و قرار بر این شد که برای باشگاه ها سقف قرارداد تعیین شود.آن هم 100 میلیون تومان.اما همان زمان بازیکنی مثل رحمتی با سپاهان 440 میلیون تومان قرارداد بسته بود.ما گفتیم به همین دلیل سقف قرارداد را می گذاریم 350 میلیون تومان که برای تیم هایی که در آسیا حضور دارند این رقم به 420 میلیون تومان می رسید.آن زمان ما 18 تا باشگاه داشتیم که غیر از سه - چهار باشگاه همه راعایت می کردند.آنهایی هم که رعایت نمی کردند را ما محروم می کردیم.»

عزیز محمدی با دفاع از عملکرد خودشان در آن سالها ادامه می دهد:«باید بگویم که آن زمان پول نبود.من می گفتم اگر همه چیز به همین منوال پیش برود فوتبال ما ورشکسته می شود.به همین دلیل با هماهنگی فدراسیون فوتبال و کمیته انضباطی مصوب کردیم هر کسی که از باشگاهی طلب دارد،بیاید و طلبش را از ما بگیرد.ما به جای اینکه پول تبلیغات را به باشگاه ها بدهیم این پول را به بازیکنان می دادیم.راه آهن یک مربی هلندی داشت که پولش را ما دادیم.یا دنیلو اگر اشتباه نکنم بازیکن تراکتورسازی بود.پول این بازیکن را هم ما دادیم.فکر می کنم 40 -50 بازیکن بودند که طلب شان را ما پرداخت کردیم.این اتفاق به نفع خود باشگاه ها هم بود.چون مثلا 150 میلیون باید به بازیکن خودشان می دادند اما پس از برگزاری جلسه ای بازیکن یا مربی بخشی از طلب خودش را می بخشید و مثلا 100 میلیون تومان می گرفت و رضایت می داد.»

او در پایان درباره سندسازی های فوتبال ایران هم می گوید:«درباره بازیکنان و مربیان و طلب های آنها که هیچ سند سازی ای نمی شود انجام شود.داستان اینجاست که آن زمان هجمه شکایت ها تا این اندازه نبود و ایران این همه پرونده در فیفا نداشت.این بار بحث مالیات ها و ارزش افزوده آنها هم هست و من فکر می کنم تهدیدی که کنفدراسیون فوتبال آسیا کرده جدی است و این بار این حکم اجرا می شود.»

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۳۸۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش به حواشی دکترای افتخاری رئیسی از دانشگاه کراچی

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا سید ابراهیم رئیسی در پایان سفر دو روزه به پاکستان که روز دوم آن به شهرهای لاهور و کراچی قلب فرهنگی و اقتصادی این کشور اختصاص داشت، دکترای افتخاری از ریاست دانشگاه کراچی دریافت کرد. اقدامی که در دنیا رایج است و بسیاری مقامات ارشد دولت ها در سفر به دیگر کشورها در دانشگاه های مطرح این کشورها حاضر می‌شوند و مدرک دکترای افتخاری دریافت می کنند.

در ایران نیز به مقامات ارشد دولت هایی که به کشورمان سفر کرده اند و با کشورمان روابط عمیق و استراتژیک دارند، برخی دانشگاه های مطرح کشور خصوصا دانشگاه تهران که رهبر معظم انقلاب از آن با عنوان دانشگاه مادر دانشگاه های ایران یاد کرده اند، به این مقامات دکترای افتخاری داده اند.

پاکستان به عنوان یکی از کشورهایی که در جنوب آسیا توانسته رتبه خوبی در دانشگاه‌های منطقه و حتی دنیا خصوصا در حوزه‌های «های تِک» و فناوری‌های نوین کسب کند، شناخته می‌شود و فارغ‌التحصیلان رشته‌های تکنولوژی ارتباطات این کشور دوشادوش هندی‌ها در شرکت‌های بزرگ تکنولوژیکی دنیا از جمله شرکت های مستقر در «سیلیکون‌ولی» آمریکا که محل استقرار آمازون و دیگر برندهای حوزه آی‌تی مطرح دنیا مشغول به کار شده اند.

بی‌دلیل نیست که ایرانیان علاقه‌مند به تحصیل در دانشگاه‌های دیگر کشورها، برخی دانشگاه‌های شبه جزیره هند از جمله دانشگاه کراچی پاکستان را به خاطر داشتن مزایایی چون سطح علمی متناسب و نیز مدارج علمی مورد تأیید وزارتین علوم و بهداشت کشورمان، در مقایسه با برخی دانشگاه هایِ با درجه اعتبار نازل تر در کشورهای اروپای شرقی یا جنوب شرق آسیا برمی گزینند.

اخیرا یکی از نمایندگان مجلس یازدهم نسبت به اعطای مدرک دکترای افتخاری دانشگاه کراچی پاکستان به رئیس جمهوری اسلامی ایران انتقاد داشته و گفته این دانشگاه، فرعی است و ثانیا از دست معاون دانشگاه به رییس‌جمهور اعطا شده است. این در حالی است که دانشگاه کراچی بزرگ ترین دانشگاه دولتی ایالت سند و کل پاکستان محسوب می‌شود؛ در سایت دانشگاه هم به این موضوع اشاره شده است. ۷۳ سال قدمت و ۴۱ هزار دانشجو دارد.

همچنین اینکه گفته شده دانشگاه اعطاکننده مدرک دکترای افتخاری به رییس‌جمهوری اسلامی ایران، غیرانتفاعی است، کاملا بی اساس است و این دانشگاه دولتی و در وزارت علوم ایران مورد تایید است؛ وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران هم رشته داروسازی این دانشگاه را تایید کرده است.

سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در کراچی نیز اعلام کرد: در مراسم اعطای این مدرک دکترای افتخاری به رئیسی، «حکمران» یا استاندار ایالت سند پاکستان که همزمان ریاست هیأت امنای دانشگاه های کراچی را هم در اختیار دارد، حضور داشت؛ دکتر خالد عراقی که رئیس دانشگاه کراچی است، طبق قوانین پاکستان، همزمان معاون رئیس هیات امنای دانشگاه هم محسوب می‌شود و شخصِ دکتر عراقی مدرک دکترای افتخاری را به رئیس جمهوری اسلامی ایران اعطا کرد در حالی که لباس مخصوص این مراسم را بر تن کرده بود. بنابراین اینکه گفته شده معاون دانشگاه کراچی مدرک دکترا را به رئیسی اعطا کرد، صحت ندارد و از روی ناآگاهی است.

به عبارت دیگر، در سیستم حکومتی پاکستان، حکمران یا استاندار ایالت به تعبیر ایرانی آن، رئیس هیأت امنای دانشگاه های آن ایالت است و رئیس دانشگاه ها را تعیین می کند؛ فرد تعیین شده به عنوان رئیس دانشگاه از سوی استاندار هر ایالت، همزمان معاون رئیس هیات امنا هم هست.

دانشگاه کراچی به عنوان یک دانشگاه دولتی در سال ۱۹۵۱ تاسیس شده است. این دانشگاه در حال حاضر ۸ دانشکده هنر، علوم فنی، مطالعات اسلامی، داروسازی، مدیریت، حقوق، داروسازی و علوم آموزشی و همچنین ۲۰ مرکز تحقیقاتی معتبر دارد.

این دانشگاه با داشتن ۴۱ هزار دانشجو و ۷۰۰ استاد در همه مقاطع تحصیلی، ۱۴۵ دانشکده و مرکز آموزش مستقل با ۱۵۰ هزار دانشجو زیرمجموعه خود دارد.

دانشکده علوم فنی و مهندسی دانشگاه کراچی به عنوان مهم ترین قطب آموزش علوم و فناوری در پاکستان شناخته می شود و تعداد فارغ التحصیلان آن از کل فارغ التحصیلان رشته‌های فنی از سایر دانشگاه‌های این کشور بیشتر است.

رییسی در سفری هم که شهریور ۱۴۰۰ به دوشنبه پایتخت تاجیکستان داشت، در مراسم اعطای دکترای افتخاری به وی از سوی دانشگاه ملی تاجیکستان حاضر شد و نه تنها این مدرک را دریافت کرد، بلکه عضویت هیأت علمی دانشگاه تاجیکستان هم به رییس‌جمهوری اسلامی ایران و بدون حضور مقامات سیاسی دوشنبه و صرفا از طرف رییس دانشگاه اعطا شد.روندی که در عرف دیپلماتیک دنیا رایج است.

این در حالی است که حسن روحانی رییس پیشین جمهوری اسلامی ایران در سفری که فروردین ۱۳۹۶ به مسکو داشت، از دست ریاست یک دانشگاه دولتی این شهر با نام «ام گ او» مدرک دکترای افتخاری دریافت کرد؛ مراسمی که بدون حضور مقامات ارشد دولتی روسیه برگزارشد.

اتفاقی که در این مراسم مورد انتقاد قرار گرفت این بود که رییس این دانشگاه هنگام اعطای مدرک دکترای افتخاری به حسن روحانی اعلام کرد: اینکه مدرکی که به روحانی داده شد، مورد تأیید شورای علمی دانشگاه قرار گرفته است؛ به عبارت دیگر یک دانشگاه نه چندان مطرح روسی که قصد داشته تا به رییس‌جمهور یک کشور دیگر دکترای افتخاری بدهد، نیاز به بررسی سوابق علمی روحانی داشته است!

مرحوم هاشمی رفسنجانی در طول ریاست جمهوری خود از هیچ یک از دانشگاه های غیر ایرانی مدرک دکترای افتخاری دریافت نکرد و صرفا به دریافت دکترای افتخاری دانشگاه تهران اکتفا کرد. در کتاب خاطرات وی، آمده که مدرک دکترای افتخاری‌اش را در حضور مقامات سیاسی و لشکری و بعضا علمی و دانشگاهی آن زمان کشورمان دریافت کرده است.

یک فرد نزدیک به رییس دولت‌های نهم و دهم نیز در توییت دیگری، دریافت مدرک دکترای افتخاری از سوی رییس‌جمهور در دانشگاه کراچی را یک دانشگاه بدنام و بی‌اعتبار و محصول لابی سیاستمداران دریافت‌کننده این مدرک با مقامات این دانشگاه عنوان کرد.

این در حالی است که رییس دولت های نهم و دهم در زمان ریاست‌جمهوری خود یک مدرک دکترای افتخاری «مدیریت تحول» از دانشگاه دارالحکمه که گفته می شد رییسی شعبه ایران این دانشگاه تحت زعامت آیت الله سیستانی است دریافت کرد؛ موضوعی که بعدها از سوی این مرجع تقلید رد و اعلام شد این دانشگاه ارتباطی با ایشان ندارد. اما هیچگاه اعلام نشد این مدرک واقعا از کجا آمده و چرا در حاشیه جلسه هیات دولت و نه در دانشگاه مورد ادعا اعطا شده است.

دیگر خبرها

  • واکنش تند همسر سابق مهدی قایدی به شایعات
  • واکنش به حواشی دکترای افتخاری رئیسی در کراچی
  • واکنش به حواشی دکترای افتخاری رئیسی از دانشگاه کراچی
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند/ ۲۶ همت بدهی بیمه‌ها
  • بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها
  • کمبود‌های دارویی و مشکلات بیماران
  • کنایه رییس دفتر رئیس جمهور سابق به آمارهای رییسی (فیلم)
  • اختصاص ۲۵ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بیمارستان بختگان
  • برگزاری مانور آمادگی و پیشگیری از خطرات احتمالی وقوع حوادث غیرمترقبه طبیعی
  • تراکتور با نسخه یحیی مقابل استقلال؛دوئل احتمالی گل‌محمدی با نکونام در تبریز